WeConnectWorks - Stagiaire Aruba

Job Description

Qredits is de enige landelijk opererende Microfinancieringsorganisatie in Nederland. Qredits verstrekt zakelijke kredieten tot € 250.000, coaching oplossingen en ondernemerstools aan startende en bestaande ondernemers in het MKB. De organisatie is in 2009 gestart en de afgelopen jaren sterk gegroeid tot een van de grootste alternatieve zakelijke financiers in Nederland. Qredits heeft op dit moment 90 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in Almelo. De bedrijfsadviseurs hebben hun standplaats in vijf verschillende regio’s in Nederland.

Qredits is inmiddels op alle Caribische Eilanden binnen het Koninkrijk der Nederlanden actief. Eind 2015 is gestart met een vestiging op Bonaire. In 2017 zijn de vestigingen geopend op Aruba en Sint Maarten en begin 2018 op Curaçao. De belangrijkste activiteiten bestaan uit het ondersteunen van aspirant ondernemers bij het schrijven van een ondernemingsplan en het verstrekken van microkredieten tot AWG 100.000 aan startende en bestaande ondernemers.

Algemene doelstelling

De stagiaire ondersteunt de junior bedrijfsadviseur en de senior bedrijfsadviseur bij het uitbreiden en beheren van een klantportefeuille klein zakelijke ondernemers. De stagiaire beantwoordt vragen en assisteert bij het indienen van een kredietaanvraag. Daarnaast stimuleert de stagiaire de inzet van e-learning, coachingstrajecten en andere mogelijkheden teneinde aspirant ondernemers te helpen om een ondernemingsplan te schrijven.

Tenslotte assisteert de stagiaire de bedrijfsadviseur bij het screeningsproces (maken van afspraken en zorgen voor aanleveren van de juiste stukken) en het offerteproces (tekenen van akten). Hij/zij is daarmee mede verantwoordelijk voor een goed imago en een hoge klanttevredenheid van Qredits op Aruba.

Responsibilities

Kritische prestatie indicatoren

  • Assisteren van de bedrijfsadviseurs teneinde de doorlooptijden van het screeningsproces kort te houden
  • Opvang en begeleiden van aspirant-ondernemers en begeleiden naar de juiste tool (e-learning/coaching/krediet)

Requirements

Functievereisten

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Minimaal aantal weken stage: 25
  • Bedrijfseconomische opleiding
  • Woonachtig op Aruba
  • Het spreken van Papiamento en Spaans is een pré, maar geen vereiste
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

We offer

Arbeidsvoorwaarden

  • De stagiaire krijgt de beschikking over een laptop gedurende zijn periode bij Qredits
  • Een 3e jaars HBO stagiaire ontvangt een stagevergoeding van AWG 1.000 per maand

Log in to apply for this job. If you don’t have an account yet, please click on register to create your account to apply for this job.
or

Other participating companies