Horacio Oduber Hospital - Waarnemend Kinderarts/Neonatoloog

Job Description

De ruim opgezette, state of the art nieuwe kinderafdeling heeft een capaciteit van 32 bedden, waaronder een high care afdeling met 8 couveuses en voorzien van alle noodzakelijke apparatuur. Poliklinisch worden gemiddeld 50 patiƫnten per dag gezien. Voor de statusvoering beschikt het ziekenhuis over het EPD Millennium van Cerner. Naast de 5 ambitieuze kinderartsen, die intensief met elkaar samenwerken, wordt de vakgroep ondersteund door 1-2 waarnemend kinderartsen en 4 arts-assistenten (ANIOS). Ook zijn er doorgaans 1-2 co-assistenten uit het VUMC. De vakgroep is voornemens om in de nabije toekomst te starten met opleidingsassistenten Kindergeneeskunde uit Nederland. Ook zijn er vergaande plannen om binnen afzienbare tijd te starten met een mini-NICU op Aruba. De kindergeneeskunde op Aruba kenmerkt zich door een breed scala van ziektebeelden, waardoor men zich naast frequent voorkomende infectieziekten en sociale problematiek regelmatig op academisch niveau moet verdiepen in zeldzame aandoeningen en aangeboren afwijkingen.

Requirements

Wij zoeken een BIG en MRSC geregistreerde kinderarts met affiniteit voor alle aspecten van de kindergeneeskunde, liefst met een sub specialistisch aandachtsgebied, en de ambitie om samen met de vakgroep te investeren in verdere verbetering van de kwaliteit van de kindergeneeskundige zorg op Aruba. Daarnaast een BIG en MRSC geregistreerde neonatoloog met tevens affiniteit voor de algemene kindergeneeskunde en de ambitie om de beoogde mini-NICU vorm te geven.

We offer

Aruba heeft het hele jaar door een heerlijk klimaat, prachtige stranden en een Caribische leefwijze. Er zijn vele mogelijkheden voor sport en recreatie, waarbij u niet gehinderd wordt door slechte weersomstandigheden.

Salariƫring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform het ziekenhuisbeleid.

Je kunt je eventuele vragen sturen naar recruitment@hoharuba.com.

Other participating companies