SOAB - Junior Staff (Interim Functievervulling in Nederland)

Job Description

SOAB is de interne accountant en adviseur van de overheden van de landen Curaçao en St. Maarten en het Openbare Lichaam Bonaire. Wij controleren en doen onderzoek, maar geven ook ondersteuning en advies. Zo werken wij mee aan efficiënte overheden waar de hele samenleving bij gebaat is.

Om deze verantwoordelijke taak te helpen invullen zoeken we:
Junior Staff (Interim Functievervulling in Nederland)

Als Junior Staff ben je volledig verantwoordelijk voor het leveren van ondersteuning op uitvoerend niveau bij audit- en/of advieswerkzaamheden.

Requirements

Je hebt een afgeronde Academische opleiding (MSc accountancy). Werkervaring is niet vereist. Je bent vertrouwd met alle auditdisciplines en daarnaast met managementconcepten, automatisering, wet- en regelgeving. Je kunt adviseren, organiseren en snel schakelen. Je bent sociaal en communicatief vaardig en hebt gevoel voor politieke verhoudingen.

We offer

Ben je gemotiveerd en enthousiast, dan heeft SOAB interessant werk met dé mogelijkheid om door te studeren in Nederland en daarnaast werkervaring op te doen. Als nieuwe medewerker kun je rekenen op een aantrekkelijk salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wij dagen je uit om je persoonlijke carrièrewensen binnen onze organisatie te realiseren en bieden daarbij de nodigde faciliteiten.


Log in to apply for this job. If you don’t have an account yet, please click on register to create your account to apply for this job.
or

Other participating companies