SETAR - Netwerk Specialist

Job Description

Als Netwerk Specialist ben je verantwoordelijk voor de implementatie en het beheer van diverse netwerken en netwerkcomponenten. Met jouw specialistische kennis op netwerkgebied ben je in staat complexe klant- en beheeromgevingen snel te doorgronden en operationeel en tactisch te beheren. Het installeren, configureren en onderhouden van netwerkonderdelen horen allemaal hierbij. Tevens hoort het uitwerken en implementeren van security policies ook tot je verantwoordelijkheden.

Responsibilities

Als Netwerk Specialist ben je analytisch en werk je aan:
– Het Installeren en configureren van netwerkonderdelen (servers, routers, PC’s, terminals, zowel UNIX als Windows)
– Het optimaliseren van de netwerkapparatuur (updating OS en parameters) en het oplossen van storingen, je schakelt zonodig de leverancier in en documenteert de verstoringen
– Het installeren van software releases voor de applicaties
– Het uitwerken van een security-policy (autorisatieregels, verplichte fire walls etc.) en een software licentie-policy en implementeer je deze met behulp van de helpdesk
– Het opzetten van een systeem administratie en procedures voor het vastleggen en up to date houden van de gegevens (Gebruikers, apparatuur, software, autorisatie etc.)
– Het configureren van routers en acces points t.b.v. WiFi-punten bij BTS-klanten. Het is zeer van belang dat je als Netwerk Specialist actief op de hoogte blijft van de (technische) ontwikkelingen binnen het eigen werkveld.

Requirements

Het is zeer van belang dat je als Netwerk Specialist actief op de hoogte blijft van de (technische) ontwikkelingen binnen het eigen werkveld.

Jouw achtergrond en vaardigheden
– HBO diploma met een technische achtergrond informatica/elektrotechniek
– Zeer goede kennis van de technische opbouw van de IT-infrastructuur
– Specialistische kennis van netwerkonderdelen en de gebruikte operating systemen
– Kennis van de applicaties en diensten van Setarnet en de eisen die deze aan het netwerk stellen
– Sterke communicatieve en contactuele vaardigheden
– Flexibele instelling, proactief en ondernemend
– Analytisch

We offer

Wij bieden
– Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
– Prettige en dynamische werksfeer
– Trainingsmogelijkheden


Log in to apply for this job. If you don’t have an account yet, please click on register to create your account to apply for this job.
or

Other participating companies