Openbaar Ministerie Curacao, St. Maarten, BES - (Senior) Beleidsmedewerker

Job Description

De functie
Als beleidsmedewerker ondersteun en adviseer je de hoofdofficier van justitie over het beleid. Je adviseert over integrale veiligheidsvraagstukken en de samenwerking en afstemming in dit kader met de ketenpartners. Verder neem je deel aan overleggen met ketenpartners en andere betrokken partijen aangaande veiligheids- en andere OM gerelateerde vraagstukken. Je behartigt de belangen van het OM BES en levert een (beleids)inhoudelijke bijdrage. Daarnaast adviseer je over bedrijfsvoering gerelateerde vraagstukken. Ook treedt je op als projectleider e/o participeer je in projecten, geef je richting aan de nadere projectopzet en de inbreng van betrokken disciplines en externe partijen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het resultaat, de kwaliteit en de voortgang (en eventueel budget) van het project.

 

Requirements

Het profiel
Als beleidsmedewerker beschik je bij voorkeur over een afgeronde juridische WO-opleiding. Je hebt kennis van het vakgebied en inzicht in vraagstukken en problemen die zich op diverse werkterreinen afspelen, kortgezegd een multidisciplinaire oriëntatie. Daarnaast ben je vaardig in het analyseren van maatschappelijke en bestuurlijke ontwikkelingen en ben je in staat dit in adviezen en beleid te formuleren. Hierbij beschik je over een goed ontwikkelde schrijfvaardigheid.

Je bent omgevingsbewust en je omarmt de ketensamenwerking. Je bent in staat om je in een complex krachtenveld staande te houden, rekening houdend met de verschillende belangen en in verbinding met de ketenpartners. Resultaatgericht samenwerken is geen probleem voor je. Daarnaast ben je stressbestendig, daadkrachtig, een teamplayer en praktisch ingesteld. Ook ben je flexibel en beschik je over een “hands-on” mentaliteit en goede communicatieve vaardigheden. En natuurlijk ben je in staat met vertrouwelijke gegevens om te gaan. Ook in de kleine gemeenschap waarin je leeft en werkt.


Log in to apply for this job. If you don’t have an account yet, please click on register to create your account to apply for this job.
or

Other participating companies