Openbaar Ministerie Curacao, St. Maarten, BES - Ondersteunend Medewerker Executie

Job Description

De functie
Als ondersteunend medewerker executie ben je verantwoordelijk voor het verrichten van administratieve werkzaamheden in het kader van voorlopige hechtenis. Het gaat hier onder andere om het toetsen van ingekomen processen-verbaal van de politie. De toetsing vindt plaats conform de formele vereisten en worden gecontroleerd naar juistheid en volledigheid.

Daarnaast voer je de administratieve voorbereiding en coördinatie van vorderingen en zittingen. In de praktijk komt het erop neer dat je als ondersteunend medewerker executie, de executie van opgelegde geldboetes en aanmaningen regelt. Tevens bereid je de arrestatiebevelen of beslaglegging voor en beantwoord je binnengekomen vragen en verzoeken met betrekking tot zaken in overleg met de beoordelaar.

Daarnaast vervang je de kassier met de baliewerkzaamheden en andere financiële taken. Dit houdt in het in ontvangst nemen van gelden en deze in de financiële administratie boeken, betalingsregelingen afsluiten en vragen van klanten beantwoorden.

 

Requirements

Het profiel
Als ondersteunend medewerker executie beschik je over een afgeronde studie op MBO-niveau en heb je kennis van de parketorganisatie en haar relevante omgeving. Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving binnen het vakgebied en bent vaardig in het omgaan met geautomatiseerde systemen.Je bent nauwkeurig en zorgvuldig met registratie en vorming van zaakdossiers. Daarnaast heb je discipline, bent klantvriendelijk en betrouwbaar. Tenslotte ben je een sterke teamspeler, flexibel en beschik over goede communicatie vaardigheden.


Log in to apply for this job. If you don’t have an account yet, please click on register to create your account to apply for this job.
or

Other participating companies