Openbaar Ministerie Curacao, St. Maarten, BES - Administratief Medewerker Executie – Kassier

Job Description

De functie
Als administratief medewerker executie – kassier ben je verantwoordelijk voor de tenuitvoerlegging van vonnissen, transactie voorstellen en andere voorwaarden. Je houdt toezicht op de executie van straffen en maatregelen. Tevens verzorg je alle uit de executie voortvloeiende administratieve handelingen (Paga Bo But, betalingsregelingen etc.) en correspondentie met de ketenpartners en betrokken partijen. Je communiceert persoonlijk, telefonisch of per mail.

Je houdt de betalingsmoraal van de veroordeelde in de gaten. Je handelt opgelegde geldboetes en aanmaningen af en bereidt arrestatiebevelen of beslaglegging voor. Tevens controleer je of personen in voorlopige hechtenis nog openstaande boetes hebben en zorg je voor de executie daarvan. Je verricht verder de werkzaamheden van kassier en verwerkt alle betalingen in de financiële administratie systeem.

 

Requirements

Het profiel
Als administratief medewerker executie – kassier beschik je over een afgeronde studie op MBO niveau aangevuld met kennis die is opgebouwd op meerdere delen in het vakgebied. Je hebt kennis van de relevante wet- en regelgeving, procedures, termijnen, regels en voorschriften en het toepassen hiervan.

Ook heb je inzicht in de organisatorische samenhangen binnen de werkzaamheden en tussen het eigen werkterrein en de daarop van invloed zijnde werkprocessen. Tevens heb je vaardigheden in het omgaan en gebruik van geautomatiseerde systemen.

Verder ben je klantvriendelijk, betrouwbaar en integer. Tevens weet je informatie over te brengen. Je beschikt over goede communicatie vaardigheden en kan zowel individueel, als in teamverband resultaten tot stand brengen.


Log in to apply for this job. If you don’t have an account yet, please click on register to create your account to apply for this job.
or

Other participating companies