Kooyman - Stagiaire Marketing Communicatie & Employer Branding - Curaçao

Job Description

Ben jij vaardig in Social Media, creatief, taalkundig sterk met gevoel voor marketing en wil jij je eigen bedachte posts op de Social Media van Kooyman terugzien?

Wil je je kennis en ervaring verder verbreden in het creëren van een authentiek, onderscheidend en aansprekend Employer Brand in de mindset van (potentiële) medewerkers? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent helemaal thuis in Social Media en in het bijzonder in Facebook en LinkedIn. Je gaat met de input van een ervaren marketeer en HR-advisor, de Social Media aanpak voor het creëren van arbeidsmarktcommunicatie en Employer Branding uitwerken in de vorm van een plan van aanpak en aanbevelingen voor het implementeren hiervan. Je gaat proactief op zoek naar relevante content en ontwikkelingen binnen én buiten de organisatie die interessant en vooral relevant zijn om te delen via verschillende Social Media . Je regelt interviews met collega’s over bepaalde thema’s die gerelateerd zijn aan je stageopdracht en gebruikt deze als input voor je plan van aanpak.

Tijdens je stage ben je ook verantwoordelijk voor de Kooyman website. Denk hierbij aan werkzaamheden als: teksten redigeren, korte teksten schrijven, de juiste informatie op de juiste plaats zetten en het optimaliseren van de website (SEO). Je analyseert periodiek de website resulaten en geeft aanbevelingen voor verbetering en de implementie hiervan. Als je laat zien dat je meer verantwoordelijkheden/ taken kunt en wilt opnemen, krijg je binnen het team alle ruimte en volop ondersteuning om zelfstandig aan de slag te gaan.

Requirements

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een zelfstandige werker, maar wel binnen teamverband. Creativiteit, overtuigingskracht en lef zijn belangrijke selectiecriteria voor deze stage. Je zit minimaal in het 3e jaar van de opleiding Marketing, Communicatie of een andere passende studierichting op HBO niveau. Je bent ambitieus en wilt jezelf steeds verbeteren in wat je doet.

Je herkent jezelf in het volgende profiel:

  • Je Nederlands en Engels zijn perfect, zeker schriftelijk (niveau C1).
  • Je bent geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen in Social Media en de arbeidsmarkt.
  • Je bent communicatief vaardig, bent nieuwsgierig, flexibel en zeer proactief.
  • Kennis en ervaring met SEO is noodzakelijk.

We offer

Wat bieden wij en wat verwachten wij

Je werkt in een leuke, dynamische werkomgeving samen met gedreven collega’s binnen een van de grootste retail organisaties van de voormalige Antillen. Je krijgt een stagevergoeding en werkt minimaal 32 uur per week. De stageperiode duurt, in overleg, tussen de 4 en 6 maanden. We kijken samen naar de beste verdeling van je werkdagen/ uren, dus je kunt de stage goed combineren met eventuele verplichtingen van je opleiding. Deze stage gaat in per maart en de standplaats is bij ons hoofdkantoor te Zeelandia, Curaçao.


Log in to apply for this job. If you don’t have an account yet, please click on register to create your account to apply for this job.
or

Other participating companies