Horacio Oduber Hospital - Klinisch Chemicus/Arts Klinische Chemie

Job Description

Wij zoeken een geregistreerd Klinisch Chemicus / Arts Klinische Chemie met affiniteit voor de hemato-oncologie en bloedtransfusie. Hij/zij is een enthousiaste en gemotiveerde teamspeler, die samen met de huidige Klinisch Chemicus, verantwoordelijk is voor het vakgebied en de verdere ontwikkeling daarvan. De Klinisch Chemicus heeft goede communicatieve vaardigheden en een proactieve houding t.o.v. specialisten en huisartsen. Hij/zij neemt een leidende rol bij het door ontwikkelen van het kwaliteitssysteem. Hij/zij heeft creativiteit en innovatiekracht, die de mogelijkheden van ICT en POCT onderkent en initiatief neemt om processen continu te verbeteren. Hij/zij is klantgericht, enthousiast en gemotiveerd om kennis over te dragen en is bereid managementtaken te ondersteunen.

Responsibilities

  • Geregistreerd Klinisch Chemicus/Arts Klinische Chemie;
  • Een afgeronde promotie strekt tot aanbeveling;
  • Kennis en ervaring met de Hematologie;
  • Flexibele attitude;
  • Past zich eenvoudig aan binnen een andere cultuur;
  • U hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, kennis van het Papiamento en/of Spaans is een prĂ©.

We offer

Met de innovatie en groei die we de komende jaren als organisatie gaan doormaken, staan ook uw ontwikkeling en groei centraal. Vanzelfsprekend staan wij open voor initiatieven die uw ontwikkeling en die van onze afdeling ondersteunen.

Je kunt je eventuele vragen sturen naar recruitment@hoharuba.com.

Other participating companies