Horacio Oduber Hospital - Internist-Hematoloog

Job Description

De afdeling oncologie/hematologie van het Horacio Oduber Hospitaal te Aruba is vanaf november 2022 op zoek naar een veelzijdige internist-hematoloog om ons team permanent te versterken.

Het team bestaat momenteel uit twee internist-oncologen, vijf oncologieverpleegkundigen en vijf verpleegkundigen in opleiding tot oncologieverpleegkundige, en is onderdeel van de vakgroep interne geneeskunde. We zijn een gepassioneerd team dat zich 100% inzet voor kwalitatief goede zorg en met persoonlijke aandacht voor de patiënt. De sfeer in het ziekenhuis is goed voor het welzijn van zowel de patiënt als de arts, waarbij de samenwerking met andere specialisten hecht is.

We zien in ons ziekenhuis een breed scala aan pathologie en patiënten worden conform de Nederlandse richtlijnen behandeld. Het arsenaal van onze behandelingen bestaat onder andere uit chemotherapie, doelgerichte therapie en immuuntherapie. Er is een nauwe samenwerking met onze ziekenhuisapotheek en behandelmogelijkheden kunnen in toekomst verder worden uitgebreid. Aruba beschikt over een radiotherapiecentrum en het EMC in Rotterdam dient als referentiecentrum voor overleg over complexe patiënten en voor behandelingen zoals stamceltransplantaties.

Requirements

Wij zoeken een BIG-geregistreerde veelzijdige internist-hematoloog die flexibel is ingesteld en het als een uitdaging ziet om op Aruba te wonen en te werken. Daarnaast ben je welwillend om de vakgroep oncologie/hematologie meer gestalte te geven. Je kan uit de voeten met het draaiende houden van de polikliniek en dagbehandeling. Verder ben je communicatief sterk, b.v. tijdens deelname aan het wekelijkse multidisciplinair overleg oncologie/hematologie, geef je graag onderwijs en sta je open voor de continue verbetering van de (hematologische) zorg op het eiland.

Als laatste is het natuurlijk van belang dat u affiniteit hebt met andere culturen. Het spreken van Engels is noodzakelijk en kennis van Spaans en/of Papiamento is een pré. Voor de laatste wordt een taalcursus aangeboden.

We offer

We bieden u een vaste aanstelling als internist-hematoloog, waarbij u de kans krijgt om de volledige populatie van Aruba en bijbehorende uiteenlopende pathologie te kunnen behandelen. Het is een diverse baan, waarbij de werk-privé balans goed wordt bewaakt. U wordt in de gelegenheid gesteld nascholing te volgen om uw Nederlandse registraties te behouden.

U zal deel uitmaken van de NIV-geaccrediteerde vakgroep interne geneeskunde, die momenteel bestaat uit 8 internisten. U draait mee in het dienstrooster voor de gehele interne geneeskunde en de reumatologie. De spoedeisende hulp wordt bemand door een enthousiaste groep geaccrediteerde SEH-artsen. Op de afdeling zijn ANIOS werkzaam onder uw supervisie.

We bieden u ook de mogelijkheid om eerst voor een bepaalde periode als waarnemer te komen werken, alvorens u kiest voor een eventueel vast dienstverband. Een parttime dienstverband behoort tot te mogelijkheden.

Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform het ziekenhuisbeleid. Ook komt u in aanmerking voor een expat-regeling.

Je kunt je eventuele vragen sturen naar recruitment@hoharuba.com. Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Marianne Ladenius, internist-oncoloog en vakgroep voorzitter, via m.ladenius@hoharuba.com.

Other participating companies