Dr. H.E. Oduber Hospitaal - SEH-arts

Job Description

Het Dr. Horacio E. Oduber Hospital is het enige ziekenhuis op Aruba en beschikt over ruim 300 bedden. Nagenoeg alle specialismen zijn hier vertegenwoordigd. De SEH is een moderne
afdeling, die beschikt over 16 bedden in ons nieuwe SEH. Als enige SEH op Aruba vangen we alle zorgvragen op, van grote trauma’s tot kleine huisartsen problemen. Het Manchester Triage Systeem (MTS) wordt toegepast voor patiëntenopvang, urgentiebepaling en zonodig doorverwijzing. Het betreft een drukke SEH afdeling met tussen de 35.000 en 40.000 patiënten per jaar.

Responsibilities

U participeert in een breed scala van werkzaamheden binnen de SEH, zoals het behandelen, diagnosticeren en onderzoeken van patiënten met acute en complexe zorgvraag. Voorts maakt u deel uit van het reanimatieteam, neemt u deel aan casuïstiekbesprekingen en zult u betrokken zijn bij beleidsmatige taken van de afdeling SEH samen met het managementteam van de SEH.
De SEH-arts heeft naast uitvoerende taken ook een coördinerende taak op de afdeling SEH en geeft verder vorm aan het zorgproces en professionele ontwikkeling in samenspraak met het
managementteam.

Requirements

• Afgeronde opleiding tot SEH-arts en KNMG geregistreerd.
• Ervaring met de opvang van alle categorie patiënten die op een Spoedeisende Hulp binnenkomen.
• Enthousiaste innovatieve collega die een kartrekker is en die samen met de medische specialisten en Medisch Hoofd SEH inhoud en vervolg geeft aan het medisch beleid op de SEH.
• Beschikt over een brede vakinhoudelijke belangstelling, is proactief en heeft een professionele attitude.
• U voelt zich thuis in een multiculturele omgeving en u kunt zich naast in het Nederlands ook goed uitdrukken in het Engels en bent bereid om het Papiaments te leren.

We offer

Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform het ziekenhuisbeleid.


Log in to apply for this job. If you don’t have an account yet, please click on register to create your account to apply for this job.
or

Other participating companies