Dr. H.E. Oduber Hospitaal - Poortarts

Job Description

Het Dr. Horacio E. Oduber Hospital is het enige ziekenhuis op Aruba en beschikt over ruim 300 bedden. Nagenoeg alle specialismen zijn hier vertegenwoordigd. De SEH is een moderne
afdeling, die beschikt over 16 bedden in ons nieuwe SEH. Als enige SEH op Aruba vangen we alle zorgvragen op, van grote trauma’s tot kleine huisartsen problemen. Het Manchester Triage Systeem (MTS) wordt toegepast voor patiëntenopvang, urgentiebepaling en zonodig doorverwijzing. Het betreft een drukke SEH afdeling met tussen de 35.000 en 40.000 patiënten per jaar.

Responsibilities

U werkt op de afdeling Spoedeisende Hulp, onder supervisie van het Medisch Hoofd en de zorgmanager, en ziet alle verwezen en onverwezen patiënten, diagnosticeert en behandelt (wanneer dat kan) zelfstandig deze patiënten. U werkt nauw samen met medische specialisten en het verpleegkundig team van de afdeling Spoedeisende Hulp en maakt deel uit van het reanimatieteam.

Requirements

  • Afgeronde opleiding tot basisarts en minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie op de Spoedeisende Hulp afdeling.
  • Beschikt over certificering BLS, ACLS, ATLS en PALS.
  • Is in staat om zorgvuldig, zelfstandig en in teamverband te werken.
  • Is flexibel, werkt nauwkeurig en beschikt over goede sociale vaardigheden.
  • Beschikt over een brede vakinhoudelijke belangstelling, is proactief en professioneel.
  • U voelt zich thuis in een multiculturele omgeving en u kunt zich naast in het Nederlands ook goed uitdrukken in het Engels en bent bereid om het Papiaments te leren.

We offer

Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform het ziekenhuisbeleid. Inschaling geschied volgens FWG 3.0.


Log in to apply for this job. If you don’t have an account yet, please click on register to create your account to apply for this job.
or

Other participating companies