Bonaire Hotel and Tourism Association (BONHATA) - Front office medewerker

Job Description

De eerste gasten van jouw shift komen binnenlopen en jij ziet: zij hebben een lange reis achter de rug en het enige wat zij willen is de vakantie laten beginnen: en daar sta jij! Een glimlach op jouw gezicht en jij kunt precies inschatten wat de gast in deze wil. De volgende dag maak jij een praatje met ze en verteld hen alle hotspots van Bonaire: dat is nog eens een goed voorbeeld van een perfecte gastheer/gastvrouw!

Belnem House Bonaire is een nieuw te openen boutique resort op het zonnige Bonaire. Het exclusieve en kleinschalige resort bestaat uit 31 luxe suites & appartementen, rondom een tropische binnentuin met poolbar, grill en zwembad.

Responsibilities

  • Uiteraard ben jij als Front Office Medewerker werkzaam in de operatie: onder andere het in- en uitchecken, reserveringen plaatsen en excursies boeken.
  • Gastvrijheid is een tweede natuur voor je. Een praatje maken met gasten en nét even die extra service is waar je van geniet.
  • Samen met het team zorg je voor een ontspannen vakantie voor onze gasten. Je draagt je steentje bij om gasten en collega’s een fantastische tijd te laten beleven.

We offer

  • Samen met je collega’s een nieuw resort opzetten op Bonaire.
  • Een rooster wat voor iedereen werkt. Hierdoor is er ook tijd om te genieten van de zon, zee en strand.
  • Salaris op basis van CAO, ervaring en motivatie.

Interesse?
Neem contact op via naastgelegen informatie. We plannen een korte kennismaking in tijdens een virtueel kopje koffie.

Neem contact op met:
Britt Thomassen
Operations Manager
T: +599 700 0253
E: operationsmanager@belnemhousebonaire.com

www.belnemhousebonaire.com

Other participating companies