Deloitte Dutch Caribbean - Payroll Specialist

Responsibilities

Als Payroll Specialist bij Deloitte Dutch Caribbean duik je in de wereld van arbeidsrechtelijke vraagstukken en loonbelastingzaken van cliënten. Je voert de loonmutaties in, verwerkt de salarissen en controleert de uitkomsten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de financiële rapporten en assisteer je bij het opstellen van niet gecontroleerde jaarrekeningen. Tevens onderhoud je contacten met derden en ben je de contactpersoon voor de cliënt voor eerstelijns vragen over de salarisadministratie.

 

Requirements

Je hebt een MBO+ of HBO opleiding afgerond en bezit reeds 3 jaar relevante werkervaring in de rol van salarisadministrateur. Je bent bekend met de (Arubaanse) premieregelingen ZV/OV en AOV/AWW, de loonbelasting en je hebt voldoende kennis van het arbeidsrecht en personeelszaken. Daarnaast ben je handig met payroll software, bij voorkeur Payroll Pro. Tevens ben je accuraat, communicatief vaardig, klantgericht, pro actief, sociaal en flexibel. Je hebt een cijfermatige inzicht, een positieve instelling en een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel. De Nederlandse en Engelse taal alsmede Papiaments beheers je uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

 

We offer

Deloitte biedt marktconforme arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en een prettige werkomgeving.


Log in to apply for this job. If you don’t have an account yet, please click on register to create your account to apply for this job.
or

Other participating companies