Deloitte Dutch Caribbean - Manager Tax

Responsibilities

Als manager Tax behandel je complexe fiscale adviezen en aanvragen en ben je verantwoordelijk voor commerciële activiteiten ten behoeve van fiscale begeleiding gericht op optimale belastingconstructies bij cliënten. Je voert het beheer over cliëntenportefeuille, zowel relationeel als financieel en administratief. Je beoordeelt vakinhoudelijke adviezen en werkzaamheden van Junior Managers, (senior) consultants van de Tax afdeling en je treedt op als mentor voor de verdere ontwikkeling. Je blijft op de hoogte van de vaktechnische ontwikkelingen en levert een bijdrage aan de vak ontwikkeling binnen de organisatie.

 

Requirements

Je hebt een afgeronde WO opleiding Fiscaal Recht. Je hebt naast uitzonderlijke deskundigheid van diverse belastingstelsels ook kennis van managementtechnieken. Daarnaast heb je kennis van de bedrijfsvoering van een financiële/zakelijke dienstverlenende organisatie. Je hebt minimaal 7 jaar relevante werkervaring. Daarnaast ben je ambitieus, zelfstandig, commercieel en je wilt je graag verder ontwikkelen zowel vaktechnisch als in de praktijk. De Nederlandse, Engelse, en bij voorkeur ook de Papiamentse taal beheers je in woord en geschrift. Spaans is een pré.

 

We offer

Waardering is zeer belangrijk binnen Deloitte. Wie bij Deloitte Dutch Caribbean werkt zal merken dat we waardering zowel uitdrukken in persoonlijke aandacht als via het pakket aan marktconforme arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.


Log in to apply for this job. If you don’t have an account yet, please click on register to create your account to apply for this job.
or

Other participating companies