Croon Caribe - Technician Electrical installations, Controls and Automation

Responsibilities

Het doel van deze functie is het zelfstandig installeren en onderhouden van technische (automatiserings)systemen binnen de utiliteit en industrie.

Je voert zelfstandig werkzaamheden uit aan een grote diversiteit van besturingsinstallaties, technische automatiseringsinstallaties (PLC’s – Scada ed.), buildingmanagement systemen en Elektrotechnische installaties, op verschillende locaties/ bij verschillende opdrachtgevers binnen de Utiliteit en industrie. Desgewenst voer je modificaties uit in bestaande systemen.

Croon Caribe is al bijna 25 jaar actief in het Caraïbisch gebied als Technisch Installatie bedrijf. Met een enthousiast team zijn wij actief binnen de Utiliteit, Maintenance en Industrie op het gebied van alle voorkomende technische installaties zoals Electrotechniek, Beveiliging, M&R, Cooling en Airconditioning, data installaties, brandmelding installaties enz.

 

Requirements

Je hebt een afgeronde technische opleiding op MBO / EPI niveau richting elektrotechniek/technische automatisering, aangevuld met vakgerichte opleidingen met betrekking tot PLC, programmeertalen of een afgeronde HBO opleiding richting Technische Automatisering en enige practische ervaring en bereid je verder te ontwikkelen in deze uitvoerende functie.

Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie en ervaring met technische automatisering, besturingstechniek en buildingmanagement.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
jouw persoonlijkheid kenmerkt zich voorts als accuraat, zeer flexibel, stressbestendig en initiatiefrijk.

 

We offer

Ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontplooiing en eventueel doorgroeimogelijkheden. Natuurlijk een goed salaris, afgestemd op het salarisniveau van Aruba en de zwaarte van de functie.

Je bent bereid deze functie voor minimaal 3 jaar uit te voeren op Aruba.

Met betrekking tot de verhuis- en reiskosten worden, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, passende afspraken gemaakt.


Log in to apply for this job. If you don’t have an account yet, please click on register to create your account to apply for this job.
or

Other participating companies