Croon Caribe - Monteur Airconditioning/Cooling (AC)

Responsibilities

Het doel van je functie is het zelfstandig of onder leiding aanleggen van installaties en installeren van systemen en het doen van inspecties en het verlenen van service en onderhoud aan uiteenlopende (complexe) en/of specialistische installaties (koel- en vriesinstallaties, single split, Multi split en airco installaties) op een kwalitatief hoog niveau.

Je werkt zelfstandig aan een grote diversiteit van installaties en systemen op verschillende locaties/ bij verschillende opdrachtgevers inzake correctief en preventief onderhoud. Je verricht reparaties, heft storingen op en bent instaat om installaties in bedrijf te stellen. Daarnaast kun je ingezet worden binnen een project werk. Je bent in staat om een scala aan benodigde meetapparatuur toe te passen. Je bent in staat om verschillende werkzaamheden op meerdere locaties uit te voeren.

 

Requirements

Je hebt een afgeronde technische opleiding op MBO niveau richting werktuigbouw / koeltechniek, aangevuld met vakgerichte opleidingen en werkervaring van 3 tot 5 jaar in een vergelijkbare functie en bovengenoemde installaties en systemen.

Je beschikt over commutatieve en commerciële vaardigheden, je bent een teamspeler en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Jouw persoonlijkheid kenmerkt zich voorts als accuraat, zeer flexibel, stressbestendig en initiatiefrijk.

Onze voorkeur gaat uit naar Arubanen of Antilianen die zich permanent willen vestigen op Aruba. Sollicitanten met een andere nationaliteit zijn ook welkom, zij dienen echter rekening te houden met het aanvragen van een werkvergunning op Aruba.

 

We offer

Ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontplooiing en eventueel doorgroeimogelijkheden. Natuurlijk een goed salaris, afgestemd op het salarisniveau van Aruba en de zwaarte van de functie.

Je bent bereid om minimaal 3 jaar op Aruba en in deze functie werkzaam te zijn. Met betrekking tot de verhuis- en reiskosten worden, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, passende afspraken gemaakt.


Log in to apply for this job. If you don’t have an account yet, please click on register to create your account to apply for this job.
or

Other participating companies