Openbaar Lichaam Bonaire - Beleidsadviseur C/ Economische Zaken

Job Description

Als Beleidsadviseur C / Economische Zaken ben je werkzaam binnen de afdeling Beleid en Projecten van de directie Ruimte en Ontwikkeling van het openbaar lichaam Bonaire en draagt zorg voor de beleidsontwikkeling en beleidsadvisering.

Responsibilities

  • Je stelt toelichtingen op voor de begroting en meerjarenramingen en stelt planningen en managementrapportages op voor het beleidsterrein en levert kerngegevens.
  • Draagt Zorg voor planning, coördinatie en rapportage van het project, de voortgang, financiën en bewaakt kwaliteit.
  • Je neemt beslissingen bij het opstellen van beleidsscenario’s, beleidsnota’s en beleidsadviezen alsmede bij het opstellen van implementatieplan, vertalen van beleid in richtlijnen, regelgeving en beheersinstrumenten.
  • Begeleid projecten en voert overleg met interne en externe groepen in het kader van projecten.

Requirements

  • U beschikt bij voorkeur over een relevante afgeronde WO opleiding Economie of een aantoonbaar academisch werk- en denkniveau. Daarnaast beschikt u over zes jaar relevante werkervaring. U bent communicatief vaardig in het Papiaments, Nederlands, Engels en Spaans in zowel woord en geschrift.
  • U bent daarnaast accuraat, integer, omgevingsbewust, stressbestendig en flexibel.
  • U heeft kennis van relevante wet- en regelgeving en beleidsrichtlijnen.
  • Ook beschikt u over een goed ontwikkeld analytisch vermogen en een grote mate van zelfstandigheid en bent u in staat plannen te organiseren en systematisch te denken.

We offer

Afhankelijk van je opleiding en ervaring bedraagt het salaris bij 36 uur per week minimaal $3.457,- (aanloopschaal 11) en maximaal $5.054,- (functieschaal 12). Daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere 8,33% vakantiegeld en volledige 13e maand.

Geïnteresseerd
Voor nadere informatie en inlichtingen over deze functie kan je contact opnemen met de heer Maurice Adriaens via +599 717 8836 of P&O adviseur Gamily Manuela via +599 715 5330 tst. 2113 of op www.bonairegov.com kijken.

Je sollicitatie en C.V. kun je vóór 1-11-2022 richten aan
Afdeling P&O, Kaya Aruba 1, Kralendijk.
Je sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur per mail via solliciteren@bonairegov.com.
Een uitgebreide functieomschrijving kan je vinden op onze website www.bonairegov.com.

Het kunnen overleggen van een Verklaring omtrent Gedrag is een vereiste om aangesteld te kunnen worden. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Dhr. Maurice Adriaens +599 717 8836

Mevr. Gamily Manuela +599 715 5330 tst. 2113

Other participating companies