Openbaar Lichaam Bonaire - Beleidsadviseur B/ Economische Zaken

Job Description

Als Beleidsadviseur B / Economische Zaken ben je werkzaam binnen de afdeling Beleid en Projecten van de directie Ruimte en Ontwikkeling van het openbaar lichaam Bonaire en draagt zorg voor de beleidsontwikkeling en beleidsadvisering en levert een bijdrage aan beleidsimplementatie.

Responsibilities

  • Je verricht gericht onderzoek inzake relevante ontwikkelingen en eilandelijke regelgeving door middel van het bestuderen van gegevens over zowel het eigen als aanpalende beleidsterreinen.
  • Je bewaakt de voortgang van beleidsmatige werkzaamheden en van de verschillende interne en externe overleg- en besluitvormingscircuits.
  • Je draagt zorg voor planning, coördinatie van derden en rapportage van het deelproject, bewaakt de voortgang, financiën en kwaliteit en lost uitvoeringsproblemen op.
  • Je bent vaardig in het analyseren van beleidsontwikkelingen en het opstellen van beleidsnota’s, adviezen en rapporteren.

Requirements

  • U beschikt bij voorkeur over een relevante afgeronde HBO opleiding Economie en 4 jaar ervaring in soortgelijke functie.
  • U bent communicatief vaardig in het Papiaments, Nederlands, Engels en Spaans in zowel woord en geschrift.
  • U bent daarnaast accuraat, integer, omgevingsbewust, stressbestendig en flexibel.
  • U heeft kennis van relevante wet- en regelgeving en beleidsrichtlijnen.
  • Ook beschikt u over een goed ontwikkeld analytisch vermogen en een grote mate van zelfstandigheid en bent in staat plannen te organiseren en systematisch te denken.

We offer

Afhankelijk van je opleiding en ervaring bedraagt het salaris bij 36 uur per week minimaal $3.019,- (aanloopschaal 10) en maximaal $4.456,- (functieschaal 11). Daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere 8,33% vakantiegeld en volledige 13 e maand.

Geïnteresseerd
Voor nadere informatie en inlichtingen over deze functie kan je contact opnemen met de heer Maurice Adriaens via +599 717 8836 of P&O adviseur Gamily Manuela via +599 715 5330 tst. 2113 of op www.bonairegov.com kijken.

Je sollicitatie en C.V. kun je vóór 1-11-2022 richten aan Afdeling P&O, Kaya Aruba 1, Kralendijk.
Je sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur per mail via solliciteren@bonairegov.com.
Een uitgebreide functieomschrijving kan je vinden op onze website www.bonairegov.com.

Het kunnen overleggen van een Verklaring omtrent Gedrag is een vereiste om aangesteld te kunnen worden.

Dhr. Maurice Adriaens +599 717 8836

Mevr. Gamily Manuela +599 715 5330 tst. 2113

Other participating companies