Algemeen Pensioenfonds van Curaçao - Portfoliomanager Vastgoedbeheer

Responsibilities

Levert actief een bijdrage aan het verhogen van het rendement van de vastgoedportfolio. Werkt nauw samen met het Hoofd Vastgoedbeheer, informeert en adviseert pro actief vanuit eigen inzichten. Is in staat om de relevante juridische documenten te beoordelen en biedt ondersteuning op technisch en commercieel gebied bij projectontwikkelingen en projectmanagement. Heeft een heldere adviesstijl, signaleert kansen en mogelijkheden. Kan de eigen verantwoordelijkheid voor zijn/ haar eigen portfolio dragen. Zowel qua beheer, opstellen budget, verzekering en het actief voeren van het debiteuren beleid.

Requirements

Heeft zijn/ haar sporen als vastgoedbeheerder verdient. Is verantwoordelijk en werkt gestructureerd. Kan de vertaling maken van strategie naar een concreet actieplan. Monitort, is beheerst en neemt geen onnodig grote risico’s. Staat voor de eigen mening, kan anderen overtuigen en is vasthoudend. Luistert goed, heeft een scherp overzicht en probleem analytisch vermogen. HBO opleiding richting financieel/ economisch/ juridisch. 3-5 jaar relevante ervaring. Kennis van de lokale markt is een pre. Spreekt Papiaments, Nederlands en Engels.


Log in to apply for this job. If you don’t have an account yet, please click on register to create your account to apply for this job.
or

Other participating companies