Algemeen Pensioenfonds van Curaçao - APC

Job Description

Rapporteert rechtstreeks aan de Manager Vermogensbeheer. Speelt een belangrijke rol als verantwoordelijke voor het administratief ondersteunen van de front- en backoffice functies om de kwaliteit van de portefeuille binnenland alsook vastgoed te helpen waarborgen en bij te dragen aan de realisatie van de rendements- en risicodoelstellingen van het fonds. Handelt vragen en/ of verzoeken van relaties over de dienstverlening tijdig, accuraat en efficiënt af, maakt de begroting van de afdeling op, stelt aflossingsplannen op, bewaakt budgetten, en assisteert bij acquisitie en/ of klantgesprekken. Ondersteunt bij het monitoren van debiteurenrisico’s, draagt zorg voor de aansluiting/ afstemming van de balans en P&L met de gegevens van de sectie Vermogensbeheer, stelt eindafrekeningen samen, voert berekeningen uit bij (her‑)financiering, interpreteert zelfstandig complexe beleggingsproducten en financieringen en draagt bij aan de uitwerking en afhandeling van aanbevelingen uit auditrapporten. Stelt rapportages ten behoeve van de afdeling op. Rapporteert over ontwikkelingen bij relaties. Signaleert kansen voor verbeteringen in de bedrijfsvoering en doet aanbevelingen ter optimalisatie hiervan. Werkt in teamverband met de Portfoliomanagers Vermogensbeheer Binnenland en Vastgoedbeheer en de Manager Vermogensbeheer.

 

Requirements

Profiel

Een sterk financieel/ economisch onderlegde professional met kennis van onder meer vermogensbeheer, vastgoedbeheer, financiële markten en beleggingsinstrumenten, risicomanagement, beleggingsprogrammatuur en beleggingstools en juridische aspecten op het vakgebied. Administratief en organisatorisch sterk. Secuur bij het uitvoeren van de werkzaamheden maar ook kritisch en doortastend. Met een persoonlijke benadering de samenwerking zowel intern als extern waarborgen en bevorderen. Draagt eigen verantwoordelijkheid en weet zeer discreet om te gaan met gevoelige informatie. Levert resultaten binnen de afgesproken tijd, onderneemt actie als de afspraken niet nagekomen kunnen worden en koppelt dit terug. Blijft onder tijdsdruk effectief en gestructureerd werken. Weegt gegevens en mogelijke handelswijzen tegen elkaar af, deelt bevindingen en denkt pro-actief en oplossingsgericht mee bij specifieke vraagstukken. Hbo-opleiding richting financieel/ economisch. Minimaal 3 jaar relevante ervaring. Spreekt Papiaments, Nederlands en Engels.


Log in to apply for this job. If you don’t have an account yet, please click on register to create your account to apply for this job.
or

Other participating companies