Horacio Oduber Hospital - ANIOS SEH/Poortarts

Job Description

Je werkt op de afdeling Spoedeisende Hulp en ziet alle verwezen en onverwezen patiënten. In de uren van 7:00u en 00:00u werk je onder de directe supervisie van een SEH-arts KNMG. Er wordt nauw samen gewerkt met de andere medische specialisten en het verpleegkundig team van de afdeling Spoedeisende Hulp. De SEH maakt deel uit van het reanimatieteam. Op de SEH werken ook coassistenten, HAIO’s en AMA’s, initieel begeleidt door de SEH-arts maar waarin jij je steentje bijdraagt. Je zult veel leren op het gebied van triage, coördinatie, zelfstandig werken en beslissingen nemen, waarbij uiteraard altijd supervisie beschikbaar is. Doordat alle specialismen op de SEH gezien worden, incl. oogheelkunde, gynaecologie en kindergeneeskunde zal je een brede kennis opdoen en is deze functie geschikt voor diverse vervolgstappen, of je nu SEH-arts, huisarts of een andere specialisatie wilt gaan doen.

Requirements

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot basisarts en minimaal 1 jaar ervaring in een functie waarbij je ook op de Spoedeisende Hulp hebt gewerkt (bij voorkeur ANIOS SEH / Poortarts).
  • Je beschikt over een ATLS certificering en bij voorkeur een andere cursus gericht op acute geneeskunde (ACLS / APLS) of je bent bereid deze te halen als je wordt aangenomen.
  • Je bent stressbestendig, zorgvuldig en patiëntgericht in je werk. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig en flexibel te werken in teamverband.
  • Je voelt je thuis in een multiculturele omgeving en je kunt je naast in het Nederlands ook goed uitdrukken in het Engels en bent bereid om het Papiaments te leren (Spaans is ook een pré).

We offer

Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform het ziekenhuisbeleid. Inschaling geschied volgens FWG 3.0.

Je kunt je eventuele vragen sturen naar recruitment@hoharuba.com.

Other participating companies