SOAB - Onderzoeker en Onderzoeksleider

Job Description

De Algemene Rekenkamer roept belangstellenden op voor de vacante functie van een

Onderzoeker en Onderzoeksleider

De Algemene Rekenkamer is het onafhankelijke controle-orgaan van Aruba. Zij onderzoekt of de financiële middelen van de overheid rechtmatig en doelmatig worden ontvangen en uitgegeven. Over de door haar uitgevoerde onderzoeken rapporteert de Algemene Rekenkamer aan de Staten en de verantwoordelijke ministers.

De Algemene Rekenkamer bestaat uit drie leden en twee plaatsvervangende leden. Het lidmaatschap van de Algemene Rekenkamer vormt geen volledige dagtaak. De Algemene Rekenkamer wordt bijgestaan door een secretaris, die belast is met de dagelijkse leiding. De werkzaamheden van de Algemene Rekenkamer zijn verdeeld over onderzoeksteams, bestaande uit 1 projectleider, 1 onderzoeksleider en onderzoekers. De projectleiders sturen de onderzoeksteams aan.

Responsibilities

Functie-inhoud
– De onderzoeksleider voert zelfstandig onderzoeken uit, rapporteert hieromtrent aan de projectleider en begeleidt onderzoekers tijdens onderzoeken.
– De beginnende onderzoeker voert onder begeleiding van een onderzoeksleider onderzoeken uit; de gevorderde onderzoeker wordt geacht zelfstandig onderzoeken te kunnen uitvoeren.

Kennis en vaardigheden

Vaardigheden
– Objectief kritische instelling;
– Cijfermatig inzicht;
– Leidinggevende capaciteiten;
– Goede beheersing van Nederlands, Engels en Papiamento.

Requirements

Functie-eisen
– Opleiding Hoger Economisch Administratief Onderwijs (HEAO) bij voorkeur in de studierichting Accountancy/Staatspraktijkdiploma Boekhouden I en II/Academische opleiding in de bedrijfseconomische richting;
– Enige werkervaring strekt tot aanbeveling voor de beginnend onderzoeker; voor de gevorderde onderzoeker is controle-ervaring van minimaal 3 jaar vereist.


Log in to apply for this job. If you don’t have an account yet, please click on register to create your account to apply for this job.
or

Other participating companies