Horacio Oduber Hospital - Algemeen Chirurg

Job Description

Wij zoeken een Algemeen Chirurg met aantekening/affiniteit vaat en/of trauma. De vakgroep draagt ook gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de algemene chirurgie. Participatie hierin inclusief diensten is een vereiste. Daarnaast is er geruime mogelijkheid om zich te verdiepen in het aandachtsgebied (vaat en trauma). U houdt zich naast de klinische werkzaamheden ook bezig met niet-klinische werkzaamheden zoals overleg binnen de vakgroep en het onderwijzen en begeleiden van basisartsen, coassistenten en verpleegkundigen. Daarnaast onderhoudt u een goede samenwerking met andere collega’s buiten de vakgroep.

Requirements

Wij vragen een BIG en MSRC geregistreerd Algemeen Chirurg. Hij of zij is flexibel en ziet het als een uitdaging om op Aruba als Algemeen Chirurg te werken en is bereid de vakgroep Chirurgie meer gestalte te geven. U bent flexibel en hebt affiniteit met andere culturen. Het spreken van Engels is noodzakelijk en u moet bereid zijn om Papiamento te leren spreken. Spaans is een pre.

We offer

Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform het ziekenhuisbeleid.

Je kunt je sollicitatie en motivatie uploaden door op de knop ‘solliciteren’ te klikken. Je kunt je eventuele vragen sturen naar recruitment@hoharuba.com.

Other participating companies