VANEPS - Advocaat-stagiair Litigation/Corporate & Banking/M&A

Job Description

Advocaat-stagiair Litigation/Corporate & Banking/M&A
Aruba, Bonaire en Curaçao

De juiste beslissing bij de start van je carrière betekent een grote stap voorwaarts.

Wat bieden wij?
Je driejarige advocaatstage staat bij ons niet alleen in het teken van het ontwikkelen van juridische vaardigheden. Er wordt ook veel aandacht besteed  aan de competenties die je tot een zelfstandige advocaat maken. Naast de beroepsopleiding en de interne opleiding speciaal voor advocaat-stagiairs, leer je in de praktijk van zeer ervaren advocaten.

Advocaat-stagiairs krijgen bij ons kantoor een hoge mate van vrijheid en verantwoordelijkheid. Je onderhoudt al snel zelf contact met cliënten en je werkt vanaf het begin mee in de meest bijzondere zaken. Wij bieden een internationale, uitdagende werkomgeving waar je werkt aan interessante transacties en complexe juridische vraagstukken en waar geen dag hetzelfde is.

Als advocaat-stagiair word je in eerste instantie breed opgeleid; door de praktijkgroep-wissel na 1,5 jaar leer je zowel de transactie- als de proceskant van het vak goed kennen.

Wie ben jij?
 Je hebt je master studie Nederlands recht (bijna) afgerond, of bent al werkzaam als advocaat-stagiaire en zoekt meer uitdaging
 Je hebt een binding met de Caribische regio
 Je kunt de vrijheid en de verantwoordelijkheid die je bij ons krijgt aan; je staat stevig in je schoenen
 Je beschikt over uitstekende uitdrukkingsvaardigheden in woord en geschrift, zowel in het Nederlands als in het Engels. Kennis van het Spaans en/of Papiamentu is een pre
 Je bent analytisch sterk, stressbestendig en je herkent je in onze kerncompetenties samenwerken, kwaliteitsgericht en klantgerichtheid

Selectieprocedure
Ben jij benieuwd of wij je kunnen bieden waar je naar opzoek bent? We ontmoeten je graag!

Als je op dit moment nog in Nederland werkt, dan kies je niet alleen voor een overstap in je carrière, maar voor een omslag in je leven. Voor langere tijd of voor een aantal jaar. We willen je dan ook de kans geven om af te tasten of dat iets voor je is, voordat we een formele sollicitatieprocedure ingaan.
Ontmoet ons op de FRED Expo of neem contact op voor een informele, vrijblijvende kennismaking met één van onze kantoorgenoten. Online, of indien mogelijk persoonlijk tijdens een kop koffie, lunch of borrel. Zo kun je toetsen of de Caribische advocatuur iets voor je is, en of je op een eventuele uitnodiging tot formeel solliciteren wil ingaan.

Bij een wederzijdse klik zullen we de formele selectieprocedure in gaan. Die bestaat uit een kennismakingsgesprek en een casus die in een tweede gesprek wordt behandeld. Daarnaast vindt een persoonlijkheidstest plaats en wordt er referentieonderzoek gedaan. In sommige gevallen kan een derde gesprek onderdeel uitmaken van de procedure. De gemiddelde doorlooptijd van de selectieprocedure is een maand.

Other participating companies