VANEPS - Advocaat-medewerker Arbeidsrecht

Job Description

Advocaat-medewerker Arbeidsrecht
Aruba en Curaçao

Wat bieden wij?
Het Caribisch gebied is meer dan een tropische vakantiebestemming; er is veel bedrijvigheid op de eilanden. Veel van deze bedrijven zijn onze cliënten die wij adviseren of bijstaan in hun arbeidszaken.
Wij bieden een dynamische, uitdagende werkomgeving waar je werkt in interessante zaken en complexe juridische vraagstukken en waar geen dag hetzelfde is. Je krijgt bij ons kantoor een hoge mate van vrijheid en verantwoordelijkheid. De nadruk ligt op het (door)ontwikkelen van competenties die noodzakelijk zijn om een zelfstandige praktijk op te bouwen.

Wie ben jij?
 Je hebt 4 – 5 jaar ervaring in het arbeidsrecht en/of ambtenarenrecht. Aanvullende expertises zijn een pre, maar geen must
 Je kunt de vrijheid en de verantwoordelijkheid die je bij ons krijgt aan; je staat stevig in je schoenen en bent communicatief sterk met bij voorkeur een goede beheersing
van de Engelse taal
 Een binding met de Caribische regio is een pre
 Je bent ambitieus, kwaliteitsgericht en cliëntgericht

Selectieprocedure
Ben jij benieuwd of wij je kunnen bieden waar je naar opzoek bent? We ontmoeten je graag!

Als je op dit moment nog in Nederland werkt, dan kies je niet alleen voor een overstap in je carrière, maar voor een omslag in je leven. Voor langere tijd of voor een aantal jaar. We willen je dan ook de kans geven om af te tasten of dat iets voor je is, voordat we een formele sollicitatieprocedure ingaan.
Ontmoet ons op de FRED Expo of neem contact op voor een informele, vrijblijvende kennismaking met één van onze kantoorgenoten. Online, of indien mogelijk persoonlijk tijdens een kop koffie, lunch of borrel. Zo kun je toetsen of de Caribische advocatuur iets voor je is, en of je op een eventuele uitnodiging tot formeel solliciteren wil ingaan.

Bij een wederzijdse klik zullen we de formele selectieprocedure in gaan. Die bestaat uit een kennismakingsgesprek en een casus die in een tweede gesprek wordt behandeld. Daarnaast vindt een persoonlijkheidstest plaats en wordt er referentieonderzoek gedaan. In sommige gevallen kan een derde gesprek onderdeel uitmaken van de procedure. De gemiddelde doorlooptijd van de selectieprocedure is een maand.

Other participating companies