VANEPS

VANEPS

Een kwaliteitscarrière in Caribische setting

Werken bij VANEPS betekent dat je deel uitmaakt van het meest toonaangevende advocatenkantoor van de Nederlandse Cariben. Wij bieden onze cliënten – regionaal en internationaal – praktische oplossingen die beantwoorden aan hun specifieke uitdagingen en ambities.

VANEPS is het nummer één kantoor in de Dutch Caribbean, het enige kantoor met een Band 1-ranking van Chambers Global en een exclusief lidmaatschap bij Lex Mundi. Bovendien is VANEPS als eerste gerangschikt in de Legal500 Caribbean Guide 2022. Zeven individuele advocaten van VANEPS zijn door Legal500 eervol bekroond. Met advocaten en vestigingen op Aruba, Bonaire, Curaçao en St. Maarten bedienen wij al 85 jaar lokale en internationale cliënten in diverse marktsectoren.

We hebben de ambitie om de absolute nummer één te zijn en investeren dan ook flink in professionele ontwikkeling. Bij VANEPS zijn we altijd opzoek naar talenten om ons team van advocaten te versterken. Herken je je niet direct terug in de onderstaande rechtsgebieden/vacatures, maar ben je wel geïnteresseerd? Schroom niet om contact met ons op te nemen. We maken altijd tijd voor een (digitaal) kopje koffie!

Show vacancies

Activities

Job Fair

Other participating companies