Audit Team St. Maarten /SZV

Audit Team St. Maarten /SZV

Het Uitvoeringsorgaan Sociale Ziektekostenverzekering (SZV) is een zelfstandig bestuursorgaan op Sint Maarten die de administratie en het beheer voert over de Landsverordeningen Algemene Ouderdomsverzekering (AOV), Algemene Weduwen en Wezenverzekering (AWW), Ziektekosten en Ongevallenverzekering (ZV/OV), Algemene Verzekering Bijzondere Ziektekosten (AVBZ), Fonds Ziektekosten Overheidsgepensioneerden (FZOG), Cessantia en de overheidsziektekostenregeling en PP-kaart houders. Het is een organisatie in transitie die op termijn mede de nationale ziektekostenverzekering gaat beheren. SZV ambieert een hoogwaardige dienstverlening in een klantgerichte en e-gestuurde omgeving. De organisatie biedt mogelijkheden voor ambitieuze medewerkers die met hun kennis en inzet de organisatie en daarmee de dienstverlening op het gebied van sociale verzekeringen vooruit willen brengen.

 Het Audit Team Sint Maarten (ATS) is op 1 januari 2016 opgericht met als doel het creëren van een financieel controleorgaan, in eerste instantie voor de SZV (sociale verzekeringsbank) voor het land Sint Maarten en om uiteindelijk het controleorgaan te worden voor alle overheidsinstanties. De kernwerkzaamheden van het ATS betreffen het uitvoeren van boekenonderzoeken, invorderingsonderzoeken en compliance verhogende activiteiten ten behoeve van de SZV.

Adviesbureau HR⁺ bestaat al bijna zeven jaar en biedt ondersteuning bij in- door en uitstroom. Dit doen we door middel van het ontwikkelen, inrichten, professionaliseren en uitbreiden van het HR-beleid en als vast aanspreekpunt, op projectbasis of interim basis. We werken ook samen met andere consultants en instellingen binnen Caribisch Nederland. Wij richten ons m.n. op de volgende HR- processen: Werving & selectie, introductie en onboarding programma’s, headhunting, gap- analyses, POP’s en opleidingsprogramma’s, coaching gesprekken, opstellen en aanpassen functieprofielen, HR gerelateerde interne onderzoeken, outplacement trajecten en afvloeiingstrajecten.

Wij stoppen niet na het geven van passend advies, maar nemen u juist bij de hand en zorgen dat het in de praktijk voor iedereen werkt!

 

Show vacancies

Activities

Job Fair
Company Interview

Vacancies overview Audit Team St. Maarten /SZV


No vacancies available for Audit Team St. Maarten /SZV.

Other participating companies